Asiakirjojen maksaminen ja toimitus

Kun saat viisumin toimistomme kautta, tarkistathan vielä henkilökohtaiset tietosi viisumista aina: etu- ja sukunimen, syntymäajan ja passin numeron. Lisäksi on hyvä tarkistaa vielä viisumin voimassaoloaika ja minä ajankohtana viisumisi on voimassa. Jotta tiedot vastaavat hakemuksessasi olevia tietoja.
Viisumihakemuksen voi tuoda toimistoomme tai postittaa. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Töölönkatu 7, 00100 Helsinki.
Hakemusta ei tarvitse tuoda henkilökohtaisesti.Saatuamme asiakirjat, lähetämme laskun sähköpostitse. Kun viisumi on valmis, lähetämme tekstiviestillä viestin siihen numeroon, mikä lukee hakemuksessanne, että passinne on noudettavissa.
Passin voi saada henkilökohtaisesti toimistoltamme, postitse, pikapostina toimituksena kotiin tai työ osoitteeseen (pikakirje) kustannukset 12 €. Pyydämme teiltä, mikäli lähetätte passinne postitse lähettäkää se pikakirjeella eikä kirjatulla kirjeellä! Mikäli haluatte toimituksen pikana, muutaman tunnin kuluessa, toimitamme passin teille Matkahuollon linja-auto järjestelmällä, joka maksaa 35€.
Mikäli haluatte kirjeen ensimmäisen luokan postissa, lähettäkää meille liimattu postimerkki kirjekuorineen, tässä tilanteessa emme ota vastuuta postin kuljetuksesta.

Konsulaattiin toimitettuja viisumien papereita ei voida peruuttaa.