Suosittelemamme ravintolat Pietarissa

Teemme pöytävaraukset asiakkaillemme ilman lisäveloituksia. Ryhmille voimme tehdä varaukset ja tilata lounaat ja ohjelmalliset illalliset etukäteen. Pietarin runsaasta ravintolatarjonnasta löytyy jokaiselle budjetille ja jokaiseen makuun useita eri vaihtoehtoja. Kaikki suosittelemamme ravintolat ovat olleet jo vuosia yhteistyökumppaneinamme. Lounaat ja juhlaillalliset voi tilata meiltä myös kuljetuspalveluin.

Ravintolat Pietarissa

Osoite Voznesensky prospect, 6, Pietari

Käydessäni täällä, paikka oli hieno, tunnelma kohdillaan ja palvelu toimi, eikä hinnoissakaan ollut valittamista. Suosittelen ehdottomasti kaikille tätä. Yksi parhaista kokemuksistani ikinä.

Osoite Nevsky Prospekt, Mikhailovskaya Ulitsa 1/7, Pietari

Paras Sunnuntaibrunssi Pietarissa sisätilat viiden tähden hotelli Belmond Grand Hotel Europe. Brunssi pidetään alle jazz konsertti. Tarjolla oli palion eri lajeja, muun muassa laaja sushi-valikoima, mereneläviä ja dessertia. Lohta oli kraavattu usealla eri tavalla ja Beluga-kaviaaria.


Yunga Seafood&Bar

Ul. Rubinshteyna, 23, Pietari

Ravintola Blok

Osoite Potemkinskaya 4, Pietari

Blokissa on suuri viinivalikoima ja 20 erilaista ja eri hintaista pihviävaihtoehtoa.

Osoite Konnogvardeisky bulvar 4, Pietari

Osoite Nesvky pr. 47, Pietati

Ravintola Palkin sijaitsee Nevski Prospektillä.Ravintola on tunnelmaltaan erilainen, tarjolla venäläistä ruokaa ja laadukasta palvelua. Ravintolassa on historiallinen sisustus.

Osoite: Konushennaya ploshad 2, Pietari

Rento- viihtyisä paikka ja taattua Jamie laatua

Osoite Zagorodniy prospect 27, Pietari.

Ohjelmallinen ravintola, venäläinen keittiö. Troikan ohjelma alkaa viikonloppuisin klo 20:30.

Osoite Liteyniy prospekt 36, Pietari


Ukrainainalainen keittiö. Viikonloppuisin kansanlaulu esityksiä

Osoite Kirochnaya street 8 A, Pietari

Pieni ravintola Pietarissa, joka on saanut useita palkintoja tarjonnastaan, mutta samalla säilyttäen kohtuulliset hintansa.


Osoite Nabereznaia Moiki 82, Pietari

Ravintola sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa Yusupovskiy palatsin lähellä. Vanhan Pietarin rento ilmapiiri ja 19. vuosisadan alun sisusta luo mukavuuden tunnetta. Ravintolassa on miellyttävää taustamusiikkia– klassista, jazzia, retroa. Laadukas palvelu ja englannin kielinen asiakaspalvelu odottavat asiakkaita. Tarjottavana venäläistä ruokaa, mereneläviä sekä kasvisruokaa.

Teplo

Osoite Bolshaya Morskaya 45, Pietari

Ravintola Teplo sijatsee St. Isaac's katetdralin lähellä.

Osoite Konnogvardeisky bulvar 4, Pietari


Osoite Sadovaia ulitsa 12/23 Pietari

Osoite Konnogvardeisky Blvd. 7, Pietari

Osoite Karavannaya 14, Pietari

Ravintola on yksi parhaista ja suosituimmista ravintoloista Gruusian ruokakulttuurin keittiöstä.

Osoite Mayakovskogo 16, Pietari

Mickey & Monkeys

Gorohovaya ul. 21, Pietari

Pietarin paras normaalista poikkeava jälkiruoka.


Birch

Kirochnaya katu, 3

Ravintola toimii nykyajan gastro-bistro-tyyliin ja tarjoaaerilaisia elämyksiä ruokaan kohtuullisin hinnoin. Sisustus ontyylikäs ja minimalistinen.

Duo Asia

Rubinshteina katu, 20

Ravintolan idea perustuu Aasialaiseen ruokaan ja makuihin. Valikoimassa on perinteisiä Aasialaisia, sekä Aasialaistyylisiä Eurooppalaisia ja Latinalaisamerikkalaisia ruokia. Sisustuksen tärkein ominaisuus on keveys, jossa avokeittiö kokkeineen on sijoitettu ruokailuhallin keskelle.

Le Moujik

Fontankan joki pengerrys, 52

Ravintolassa on raskalaiseen ruokaan perustuva menu. Aikaisin aamulla on tarjolla erillinenateriavalikoima, jossa on paljon munaruokia, voileipiä, viljaa ja leivonnaisia.Ravintolan ilmapiiri muistuttaa Pariisilaisten kahviloiden ilmapiiriä pienine pöytineen, sekä pianoineen ja punaisinen sisustuksineen.

Tartarbar

Vilensky pereulok, 15

Ravintolan periaate on tarjota raasta lihasta ja kaloista valmistettujaruokia, sekä ruoanvalmistuksen sivutuotteiden aktiivinenhyötykäyttö kastikkeiden valmistuksessa.Valikoimissa on myös harvinaisia kasvisruokia ja perinteisiäeurooppalaisia ruokia.
Perinteisen venäläisen keittiön ravintola.

Monipuolisella ruokalistalla on venäläis-neuvostolaisia kyljyksiä, kaalikääryleitä, piirakoita, laardia, Olivier-salaattia, silliä turkin alla ja paljon muuta

Pr. Dobrolyubova, 11.Pietari

Lähiruokaravintola Duoband-ravintolaryhmästa Dmitri Blinovin ja Renat Malikovin johtamana.