Hotelli Sokos Vasilievsky

Osoite V.O 8 Liniya 11-13

Sokos Hotel Vasilievsky sijaitsee Vasilin saarella, josta on lyhyt kävelymatka historiallisen keskustan nähtävyyksille. Hotellissa on 1900-luvun alun tunnelmaa ja eleganssia vaikka rakennus onkin uusi.

sokos_vasilievsky_out.jpg
Hotellissa on ranskalais-venäläiseen keittiöön erikoistunut ravintola, viihtyisä aulabaari sekä irlantilainen pubi. Hotellissa on 2 kokouskabinettia, autotalli sekä kuntosali ja saunaosasto. ravintola_sokos_vasilievsky.jpg
Hotellin läheisyydessä on vanha kauppahalli, viehättävä Pyhän Andreaksen tuomiokirkko, vilkas kävelykatu, Kunstkamera museo ja Eremitaasi, Iisakin kirkko ja ovat nekin vain lyhyen (n 15 min) kävelymatkan päässä hotellilta. conference_sokos_vasilievsky.jpg
sokos_vasilievsky_pieni.jpg
sokos_vasilievsky_lux_pieni.jpg
Hotellin lähin metroasema on Vasiliastrovskaya 500 m ja Suomen rautatieasemalle on 6 km.Ravintoloita alueella

Repin Lounge

Osoite: Ulitsa 8-ya Liniya 11 (Sokos Hotel Vasilievsky)Ravintola on auki: 7:00–3:00

http://www.sokosrestaurants.ru/en/repin-lounge.html

Repin Lounge on tyylikäs ja kodikas hotellin ravintola, joissa voitte rentoutua ja syödä rauhallisessa ilmapirissä italialaista ja eurooppalaista ruokaa. Ravintola sijaitsee hotellin sisällä. Ilmainen Wi-Fi netti yhteys ravintolassa.

Staraya Tamozhnya

osoite: Tamozhennyy pereulok, 1 (1,5 km hoteliistä)

Ravintola on auki: 13:00–01:00

http://old.concord-catering.ru/en/restaurants/old-customs/#

Ravintola restauroitu vanhaa Tsaarin ajan teemalla.  Staraya Tamozhnyassa on ranskalainen ja eurooppalainen ruokalista ja laaja viinivalikoima. Tuoreet meren herkut tulevat pöytään ravintolan omasta akvaariosta. Elävää jazz ja blues musiikkia viikonloppuisin.

Lapsha 

osoite: Ulitsa Kadetskaya Liniya, 9 (400 m hoteliistä)

Ravintola on auki: 11:00–24:00

http://www.probka.org/eng/rest/lapsha/page_80/

Lapsha on mukava ja tyylikäs ravintola, ruokalistalta löytyy aasialaista ja italialalaista. 

Russkij kitch

Osoite: Universitetskaya naberezhnaya, 25 (1,5 km hoteliistä)

Ravintola on auki: 12:00-02:00

Ravintolan sisustus on venäläistä kitshia parhaimmillaan. Ruokalistalta löytyy venäläisiä, aasialailaisia ja eurooppalaisia annoksia.  Aktiivisessa ja viihtyisässä ravintolassa on iltaisin ohjelmaa ja tanssiesityksiä. 

Taverna Trolle

Osoite: Bol’shoy prospekt 20 (2,5 km hoteliistä)

Ravintola on auki: 24h

www.grolle.ru

 Taverna Trolle on viihtyisä ja edullinen ruokapaikka. Ravintolassa on venäläistä ja eurooppalaista ruokaa, useita kalanruokavaihtoehtoja, sekä erilaisia hanaoluita. Viikonloppuisin elävää musiikkia.