Eremitaasi

Osoite: Dvorcovaya ploshad 2, Pietari

Eremitaasi sijaitsee Venäjan tsaarin Talvipalatsissa aivan Pietarin nykyisessä keskustassa. Se valmistui vuonna 1762 ja on nykyään yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista taidemuseoista. Kokoelma sisältää etu-, keski- ja itäaasialaista, flaamilaista, italialaista ja espanjalaista maalaustaidetta.

Myös ranskalaista impressiomismia on edustettuna laajasti. Eremitaasi on erityisen tunnettu Rembrandt-kokoelmastaan, joka on maailman laajin taiteilijan museokokoelma. Eremitaašissa on myös muun muassa Michelangelon, Leonardo da Vincin, Pierre Rodinin, Jean Renoirin, Vincent van Goghin ja Paul Gauguinin töitä.
Kaikissa RussianExpertin ohjelmapalveluissa sekä retkissä ryhmän mukana on paikallinen suomea sekä venäjää puhuva asiantunteva opas. Englannin sekä muun kieliset opastukset tarvittaessa. Russian Expertin käyttämät oppaat ovat paikallisia asiantuntijoita, jotka kulkevat retken mukana alusta loppuun saakka. Näin mahdollistamme joustavat sekä sujuvat ohjelmapaketit, jotka muokkautuvat tarvittaessa ryhmän toiveiden mukaan. Asiakkailtamme paljon kiitosta saaneeseen opastiimiimme Pietarissa kuuluvat muun muassa Nikolai, Irina ja Tatjana.
Mikäli me järjestämme teille ekskursion kuljetuspalvelun kanssa, annathan meille tiedot retken aloituspaikasta. Esimerkiksi hotellin nimi ja osoite. Mikäli tarvitset palvelun ilman kuljetuksia, opas odottaa sinua keskellä Palatsin aukiota lähellä Alexandrinskajan pylvästä (48 m korkea) Russian Expert matkat kyltin kanssa.