Hotelli Grand Hotel Europe

Hotelli Osoite Mikhailovskaya 1/7, Pietari

  Hotelli sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa, Nevski Prospektin varrella, lähellä Eremitaasia, Venäläisen taiteen museota ja Mikhailovskyn teatteria. 

  Grand Hotel Europella on ollut yli 135 vuotta tärkeä rooli kaupungin elämässä. Koko historiansa ajan hotelli on isännöinyt valtiovieraita ja supertähtiä kaikkialta maailmasta. Hotellissa on 301 tilavaa huonetta ja ne on sisustettu perinteiseen tyyliin käyttäen uusinta teknologiaa. Hotellin parhaat huoneet ovat ainutlaatuiset historialliset omilla nimillään varustetut sviitit.

Viisi ravintolaa jokaiseen makuun tarjoavat gourmet-ruokia elegantissa ympäristössä. Ravintoloissa voi maistella perinteisiä venäläisen keittiön herkkuja, italialaisia ja kiinalaisia ruokia. Hotellissa toimii myös suklaatehdas, vaatekauppoja, kukkakauppa, makeismy ymälä. Luksushotelli yhdistää tyylikkäästi tsaarin ajan ja modernit mukavuudet. Vuonna 2009 hotelli sai tittelin ylellisin hotelli Euroopassa ja World Travel Awards valitsi Grand Hotel Europen maailman parhaiden hotellien "luksus" luokkaan.