Hotelli Green Apple

Osoite Korolenko 14, Pietari

   Green Apple mini-hotelli avattiin heinäkuussa 2008 yhden Pietarin pääkaduista, Liteiny Prospektin varrelle. Hotelli sijaitsee aivan kaupungin historiallisessa keskustassa lähellä museoita ja liikekeskuksia. Minihotelli tarkoittaa Pietarille tyypillistä hotellityyppiä, jossa hotellin tilat on rakennettu vanhaan historialliseen rakennukseen. Minihotelleille on tyypillistä viihtyisä tunnelma vanhan Pietarilaisen arkkitehtuurin keskellä sekä ystävällinen ja joustava palvelu.

Green Apple on sopiva valinta turisteille ja liikemiehille. Pietarin hienoimmat ja kuuluisimmat nähtävyydet Kesäpuutarha, Verikirkko, Kazanin sekä Saint-Isaacsin kathedraalit, Palatsi-aukio sekä monet muut nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista. Mini-hotellissa on 15 huonetta, jotka sijaitsevat kahdessa kerroksessa kuuluisassa arkkitehtuuriltaan kuuluisassa 1800-luvulla rakennetussa  Muruzi-talossa. Hotelli Green Applen pelkistetty alkuperäistyylinen sisustus ja modernit mukavuudet tekevät hotellista täydellisen vaihtoehdon myös vaativammalle asiakkaalle.

Huoneet

Economy huoneissa on tilaa 12,5 m2. Huoneissa on kaksi täysikokoista sänkyä tai yksi parisänky.

Standard huoneissa on tilaa 14-16 m2. Huoneissa on kaksi täysikokoista sänkyä tai yksi parisänky.

Junior Suite huoneet ovat suuria alkuperäisesti sisustettuja huoneita, joiden koko on 19,5 m2. Kylpyhuoneessa on erillinen suihkukoppi. Parisänky ja takka kuuluvat myös huoneeseen.