Hotelli Nevsky Aster

Osoite: 25, Bolshaya Konyushennaya, Pietari

Lähin metroasema: Nevski Prospekt, Admiralteiskaya
Hotelli Nevsky Aster on kodikas 3 tähden  hotelli. Nevsky Aster on puhdas ja rauhallinen hotelli, joka tarjoaa erinomaista vastinetta rahoille. 

Sijainti  
Erinomaisella paikalla sijaitseva hotelli on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Nevsky Prospektilta,  Palatsiaukiolta, Eremitaašilta ja lumoavalta Kristuksen ylösnousemuksen katedraalilta, joka on rakennettu Gribojedovin kanavan varrelle. Hotellia ympäröi lukuiset tunnelmalliset kahvilat ja eri makuihin sopivat ravintolat. Lähettyviltä löytyy myöskin kauppoja ja gallerioita.

Palvelut

 Asiakkaat voivat valita monista hotellin tarjoamista palveluista, joihin kuuluu esimerkiksi kyyditys lentokentältä-lentokentälle tai rautatieasemalle. Hotellilla on laaja valikoima autoja kuljettajilla, matkustamista varten. Hotellivirkailijat pystyvät järjestämään lentolippuja tai raitiovaunulippuja. Tarjolla on myös pyykki ja kuivapesu palvelut. Hotellissa on maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Hotelli Nevsky Aster on voittanut "Certificate of Excellence 2013"Tripadvaisor - palkinnon.

Vierashuoneet

Kaikkiin standardi huoneisiin voi halutessaan pyyytää parisängyn (double bed) tai parivuoteet (Twin beds). Standardihuoneista löytyy runsaasti hyllyjä, kahvipöytä, seinäpeili, kassakaappi ja kylpyhuone, joko suihkulla tai kylpyammeella. Vierashuoneista on näkymät kadulle tai sisäpihalle. Ilmainen internet yhteys on käyettävissä.

Huoneiden lukumäärä: 48

Sauna ja poreallas.
Konferenssihuone, jossa 25 istumapaikkaa.