Hotellit Viipuri


Osoite Zheleznodorozhnaya 10, Viipuri
Hotelli "Viking" - hotelli sijaitsee Viipurin historiallisessa keskustassa. Kaikki Viipurin päänähtävyydet ovat hotellin välittömässä läheisyydessä. Vain 5-7 minuutin kävelymatka Viipurin linnaan.


Osoite Nabereznaya 40letia VLKSM, 1, Viipuri. 
Hotelli  "Victoria" sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Viipurin historiallisessa keskustassa, josta on näköala Salakkalahdelle ja Viipurin linnaan. 


Osoite Zheleznogoroznaya 5, Vyborg 188800

Hotelli Druzba sijaitsee aivan Viipurin keskustassa, 4 min kävelymatkan päässä rautatieasemalta, lähellä Suomenlahden rantaa. Sieltä voit nähdä Suomenlahden ja viipurin linnan. Hotelli tarjoaa panoraamanäkymät kaupunkiin ja lahdelle.Osoite Leningradskiy prospekt 19, Viipuri.
Täysin remontoitu seitsämänkerroksinen hotelli Viipuri, jonka 103 huoneeseen voidaan majoittaa yhteensä 200 vierasta.


Osoite Nikolaeva 3 ulitsa, Viipuri.
Hotelli Lepakko sijaitsee Viipurin keskustassa keskellä kaupungin historiallisia kulttuurikohteita. Ravintolassa toimii myös Viipurin ainoa Blues Club, jossa on tarjolla elävää musiikkia joka torstai. Ravintolassa pidetään myös satunnaisia paikallisten muusikoiden blues ja jazz-iltoja.

Hostel Pihta
Osoite Podgornaya ulitsa 6, Viipuri

Hostelli Pihta sijaitsee Viipurin keskustassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja 2 minuutin kävelynmatkan päässä Viipurin linnasta.