Mitä tuliaisia voi tuoda Pietarista?

Moni kyselee mitä voi tuoda Pietarista tuliaisiksi.
Täältä löytyy pari vinkkejä
Pietarista voi ostaa erillaisia makeisia, kakkuja, keksejä ja pullia.Makeisten valmistuksessa ”Sever ” on suosituin yritys Venäjällä.

Pietarista voi myös ostaa lahjaksi posliinia. Kaupungin kuuluisinastiavalmistaja on Keisarillinen posliinitehdas, jolla on oma liikeBolsaja Konjusennaja ulitsajalla. Kupeissa, kannuissa ja lautasissa onperinteiset venäläiset kuviot, mutta myös moderneja kuvioita on saatavilla.Mitä enemmän koristelussa on käsin maalattuja osia, sitä kalliimpi astiaon.
Natura Siberica – on suosittu venäläinen luonnonkosmetiikka, jota myydään myös Stockmannilla.Natura seberikasta kiinnostuneille suositellaan ostamaan sitä Pietarissa, koskahinnat ovat edullisempia Pietarissa.
Nevski Prospekt 108 Pietari, Venäjä, 191025 aukioloajat 10-22


Pietarista on iso valikoima teetä, jota Suomessa ei saa yhtä halvalla. Sitäkin voi tuoda lahjaksi Pietarista.

Perinteinen lahja Venäjältä on alkoholituotteet esimmerkiksi Vodkapullo, mutta huomioikaa tullin ohjeet alkoholituotteiden tuonnille http://tulli.fi/henkiloasiakkaat/matkailijalle/alk... asuva henkilö, joka muutoin kuin lentoliikenteessä saapuumaahan, saa tuoda alkoholijuomia vain jos matka on kestänyt yli 20tuntia.Euroopan ulkopuolella asuva henkilö saa tuoda Suomeen alkoholijuomia vain jos hän viipyy Suomessa yli 72 tuntia.Sääntö ei koske kauttakulkumatkustajia.

Kaikille jotka pitävät shoppailusta suosittelemme kauppakeskustanimeltään ”Galereja” siellä on paljon brändejä mitä ei löydy Suomesta .


http://www.galeria.spb.ru/shops/
Osoite : Ligovskij prospekt d. 30 A

Aukioloajat : joka päivä 10.00 – 23.00

Pietarista voi myös ostaa venäläistä kaviaaria . Isovalikoima löytyy isosta kauppakeskusksesta nimeltään ”Gostinnijdvor”
Osoite : Nevskij prospert 35

Aukioloajat : joka päivä 10.00-22.00

Vanhoja tavaroita voi ostaa halvalla joka viikonloppu metroasemalta ”Udelnaja”.