Pietari-Paavalin linnoitus

Pietari-Paavalin linnoitus sijaitsee Jänissaarella Pietarin kaupungin keskustassa. Linnoituksessa sijaitsee Pietari-Paavalin katedraali, jonne on haudattu lähes kaikki Venäjän keisarit ja keisarinnat.

 Pietari-Paavalin katedraali oli valmistunut v. 1733 ja sen kellotapuli on kaupungin korkein rakennus. Linnoitus oli tärkeässä asemassa vuoden 1917 vallankumouksissa. 1970-luvulla aloitettiin uudelleen tsaarien aikainen perinne: eräältä bastionilta ammutaan päivittäin tykillä puolenpäivän hetken ilmoittava merkkilaukaus.

Kaikissa RussianExpertin ohjelmapalveluissa sekä retkissä ryhmän mukana on paikallinen suomea sekä venäjää puhuva asiantunteva opas. Englannin sekä muun kieliset opastukset tarvittaessa. Russian Expertin käyttämät oppaat ovat paikallisia asiantuntijoita, jotka kulkevat retken mukana alusta loppuun saakka. Näin mahdollistamme joustavat sekä sujuvat ohjelmapaketit, jotka muokkautuvat tarvittaessa ryhmän toiveiden mukaan. Asiakkailtamme paljon kiitosta saaneeseen opastiimiimme Pietarissa kuuluvat muun muassa Nikolai, Irina ja Tatjana.