Hotellia Pietarissa

Varaa matkasi vaikkapa viikonlopun reissu Venäjälle. Meidän asiakkaana saat edullisemmin hotelli majoituksen! Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, lue lisää

Osoite: Pietari, Mayakovskogo katu, 23/6, sisäänkäynti Baskovilta 6.

Mini-hotelli Baskof sijaitsee Pietarin kaupungin historiallisessa keskustassa lähellä "Chernychevskaya" ja "Mayаkovskaya" metroasemat.

Osoite: Pietari, Bolshaya Konyushennaya katu, 17.
Tämä kodikas hotelli on 5-7 minuutin kävelymatkan päästä Eremitaasilta, Nevsky Prospektilta ja Kazan Katedraalista. Ravintoloita ja kahviloita on noin 2 minuutin kävelymatkan päässä.
Osoite: Pietari, Bolshaya morskaya katu, 39.

Astoria on yksi Pietarin kalleimmista ja tasokkaimmista hotelli, joka sijaitsee Iisakinkirkon lähellä. Etäisyys talvipalatsille 500 m, lähin metroasema Nevsky prospekt 500 m, pääkadulle 200 m.

Osoite: Pietari, Stremyannaya katu,18.

Uusi ja tilava hotelli sijaitsee historiallisessa keskustassa - viiden minuutin kävelymatka Nevsky pääkadulle ja Moskovan rautatieasemalle, lähin metroasema on Majakovskaya.

Osoite: Pietari, Ligovsky prospekt, 61.

Hoteli sijaitsee kaupungin keskustassa, lähellä isoja ostoskeskuksia Galllereia, jotka tarjoavat mainiot ostosmahdollisuudet. Nevsy prospect, Moskovskyn rautatieasema ja Ploschad’ Vosstaniya metroasema on vain
pari minuuttia matkan päässä.

Osoite: Pietari, Vladimirsky prospekt, 19.

Tyylikäs moderni hotelli majoittua Pietarin ydinkeskustassa, missä vanhat antiikkiset talot ympäröivät uusia ja moderneja. Hotellissa on 207 eritasoista huonetta. Jokaisessa on TV, minibaari, WiFi, ja ilmastointi. Hotellin baari on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Osoite: Pietari, Bolshaya Konyushennaya katu, 12.

Ainutlaatuinen sisustus, mukava sijainti Nevski prospektillä, kaupungin sydämmen keskellä, 5 minuutin kävelymatkan päässä Eremitaasista, Palatsin aukiolta, Kasanin katedraalista, ja Pyhän yhtenäisyyden katedraalista.

Osoite: Pietari, Mikhailovskaya katu, 1/7.

Hotelli sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa, Nevski Prospektin varrella, lähellä Eremitaasia, Venäläisen taiteen museota ja Mikhailovskyn teatteria.
Hotellissa on 301 tilavaa huonetta ja ne on sisustettu perinteiseen tyyliin käyttäen uusinta teknologiaa. Viisi ravintolaa jokaiseen makuun tarjoavat gourmet-ruokia elegantissa ympäristössä. Vuonna 2009 hotelli sai tittelin ylellisin hotelli Euroopassa ja World Travel Awards valitsi Grand Hotel Europen maailman parhaiden hotellien "luksus" luokkaan.

Osoite: Pietari, Ploshad' Alexandra Nevskogo, 2.

Yksi Pietarin suurimmista hotelleista sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Nevan rantakadulla ja Nevski prospektin lähellä. Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat vieraille vaivattoman pääsyn Pietarin historiallisiin nähtävyyksiin.

Osoite: Pietari, Bolshaya Konyushennaya katu, 25.

Kodikas 3 tähden sijaitseva hotelli on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Nevsky Prospektilta, Palatsiaukiolta, Eremitaašilta ja lumoavalta Kristuksen ylösnousemuksen katedraalilta.

Osoite: Pietari, Nevsky prospekt, 90.

Hotelli sijaitsee ylimmässä kerroksessa (3
ja 4) 1800-luvulta rakennuksessa. Lähin metroasema on Mayakovskaya ja Moskova rautieasema on 5 minuutin kävely matkan päässä.

Hotelli Nevsky Grand Apartaments

Osoite: Pietari, Bolshaya Konushennaya katu, 10.

Hotelli sijaitsee Pietarin ydinkeskustassa historiallisessa rakennuksessa. Hotelli tarjoaa aamiaisen toisessa rakennuksessa tien toisella puolella.

Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy Nevski Prospekt ja 10 minuutin kävelymatkan päästä.

Eremitaasi. Lähin metroasema: Admiralteiskaya tai Nevski Prospekt, 10 min kävellen.

Osoite: Pietari, Ligovsky prospekt 10.

Oktiaburskaya on yksi Pietarin suurimmistahotelleista hyvällä sijainnilla vanhan ja uuden Nevskyprospektin välissäMoskovan rautatieasemaa vastapäätä. Etäisyys Talvipalatsille on noin 2km, pääkadulle 50 m, lähin metroasema "Ploshad' Vosstannya" 50 m.

Osoite: Pietari, Mokhovaya katu, 39/10.

Italialaisomisteisella Piolla on kaksi pikkuhotellia aivan kaupungin sydämessä, lähellä historiallisen ydinkeskustan kaikkia päänähtävyyksiä. Italialaisomisteisella Piolla on kaksi pikkuhotellia aivan kaupungin sydämessä, lähellä historiallisen ydinkeskustan kaikkia päänähtävyyksiä.

Osoite: Pietari, Malaya morskaya katu, 14.

Neljän tähden tasokas Petro Palace sijaitsee aivan Talvipalatsin tuntumassa, hotellissa on 200 huoneen tasokasta huonetta. Hotelli on rakennettu vanhaan 1900 luvun alun suojeltuun taloon, jossa tunnelma on lähes kuin Tsaarin aikojen Venäjällä.

Osoite: Pietari, Birzhevoi pereulok 2–4 (Vasilievsky Saari).

Sokos Hotel Palace Bridge on viiden tähden kylpylähotelli, joka sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa Vasilin saarella noin 1 km Eremitaasista ja pääkatu Nevsky Prospektista. Hotellissa on ravintola, kahvila ja baareja.

Osoite: Pietari, Kazanskaya katu, 5.

Boutique tyylinen tasokas 25 huoneen hotelli Rachmaninov sijaitsee historiallisen keskustan ytimessä 50 metrin päässä Kazanskyn katedraalista.

Hotelli Sokos Vasilievsky

Osoite: 8 Liniya, 11-13 (Vasilievsky Saari).

Hotelli sijaitsee Vasilin saarella, josta
on lyhyt kävelymatka historiallisen keskustan nähtävyyksille. Hotellissa on
1900-luvun alun tunnelmaa ja eleganssia vaikka rakennus onkin uusi.

Hotelli Sofitel

Osoite: Pietari, Voznesensky Prospekt, 6.

Hotelli Sofitel sijaitsee mainiolla paikalla Pietarin sydämessä, vain lyhyiden matkojen päässä kaupungin nähtävyyksistä, joita ovat muun muassa Iisakinkirkko, Talvipalatsi ja mahtava Neva joki. Hotelli Sofitel on ylellinen viiden tähden hotelli, jossa voi nauttia laadukkuudesta ja upeasta arkkitehtuurista.

Osoite: Pietari, Tchaikovskogo katu, 55.

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, Pietarin historiallisessa rakennuksessa, 5 minuutin kävelymatkan päässä Chernyshevskaya-metroasemalta.

Osoite: Pietari, Tchaikovskogo katu, 17.

Hotelli sijaitsee Pietarin keskustassa
1800-luvun puolivälin historiallisessa rakennuksessa. Hotellista pääsee
helposti tunnetuimmille Pietarin nähtävyyksille: Neva- ja Fontanka-joen,
Liteiny-silta, Kesäpuutarha, Nevski Prospekt. Lähimmille metroasemille "Chernyshevskaya"
ja "Mayakovskaya" ei ole enää 10 minuutin kävelymatka.

Pietari, st. Tekniikka, 9A

Hotelli sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa, vain muutaman askeleen päässä Mikhailovsky-teatterista, Venäjän museosta ja tekniikan linnasta.

Uusi moderni hotelli avattiin huhtikuussa 2019 aivan Pietarin keskustassa