Rekisteröintiohje

Rekisteröintiohje ulkomaalaisille, ja väliaikaisesti Venäjällä oleskeleville.

Oleskelu Venäjällä, 7 päivää tai vähemmän aikaa olevilleLiittovaltion lain ”Väestökirjahallinto ulkomaalaisia ja henkilöitä ilman kansalaisuutta Venäjällä oleva laki” mukaan 18.kesäkuuta 2006 lähtien, №F2 p.ch.st., ulkomaalaisella, joka saapuu Venäjälle korkeintaan 7 päiväksi tai vähemmäksi aikaa, ja majoittuu yksityisasunnossa, tai varsinaisesti ei missään, on oikeus olla rekisteröimättä itseään Venäjälle. Jos ulkomaalainen majoittuu hotellissa, campingissa, parantolassa, kylpylässä, tai johonkin muuhun laitokseen, hänen rekisteröityminen tapahtuu näissä paikoissa samalla kun hän ilmoittautuu niihin läsnä olevaksi, majoituspaikan puolesta tai teiden ilmoituksella.

Oleskelu Venäjällä enemmän kuin 7 päivää.Väliaikaisesti oleskelevan henkilön Venäjällä tulee rekisteröityä 7 päivän jälkeen, tulopäivästä lähtien, jos majoituspaikka on yksityinen asunto.

Tämä ei koske henkilöitä, jotka majoittavat hotellissa tai jossain muussa laitoksessa – heiden rekisteröityminen tapahtuu heti seuraavana arkipäivänä ko paikassa.


Missä rekisteröidyn?

Ilmoitus saapumisesta Venäjälle sujuu parhaiten käymällä postissa. Jos majoitutte sukulaisien tai ystävien luona, niin tämän henkilön, jonne te majoitutte, täytyy mennä itse postiin rekisteröimään teidet hänen osoitteessa. Hänellä pitää olla mukana oma passi ja teidän passitiedot, jotka hän laittaa rekisteröintilomakkeeseen. Lomake ulkomaalaisen saapumisesta oleskelu/majoituspaikkaan täytetään kahtena kappaleena. Lomakkeen voi tulosta ja täyttää etukäteen. (адрес бланка)Huomio: rekisteröinti alkaa samasta päivästä, kun jätitte hakemuksen postissa. Siihen ei voi laittaa tulopäiväänne, paitsi jos se on sama kuin rekisteröinti päivä.

Saapumislomakkeeseen liitetään: ulkomaalaisen passin kopio, maahantulokortin kopio ja viisumin kopio (sekä leima tulosta Venäjälle). (Kopiot voi pyytää postissa, maksullisia) Kun täytätte sen saapumislomakkeen ja jätätte sen postissa, he lähettävät siitä tiedon Maahantulovirastoon. Palvelun hinta on 118 ruplaa (hinta vaihtelee, postikulut eivät kuulu hintaan; jos ei ole kopioita valmiina, posti voi veloittaa kopiosta maksun). Saapumislomakkeen tarkastuksen jälkeen postintyöntekijän tulee antaa teille kuitti postilähetyksen maksusta, yksi kappale listassa, jossa lukee, mitkä paperit lähetitte ja kuitti leimalla, että olette rekisteröityneet.

Rekisteröintipalvelumme


Voimme mielellämme tehdä tämän kaiken teidän puolesta.

7-10 päivää palvelun hinta on 30 euroa.

11-30 päivää palvelun hinta on 40 euroa.
31-90 päivää palvelun hinta on 45 euroa.

Sitä varten tarvitaan teidän passin kopio, viisumin kopio (sekä leima tulosta Venäjälle), maahantulokortin kopio. Kopioiden tulee olla hyvä laatuiset, joko skannatut tai kuvatut. Lähetätte ne meille sähköpostilla jonka jälkeen lähetämme teille laskun. Kun olette maksaneet laskun, meidän työntekijä rekisteröi teidet seuraavana arkipäivänä ja lähetämme teille sähköpostilla rekisteröintikuitin.