Ryhmäviisumi venäjä

Ryhmäviisumin voi saada Karjalan tasavaltaan, Pietariin, Viipurin ja Leningradin alueelle. Matkan tarkoitus on ryhmä turismi.
Hinnat ovat henkilöä kohti.
Eroavuus yksilöllisen viisumin ja ryhmäviisumin välillä on se, jotta ryhmäviisumiin emme tarvitse passianne. Ainoastaan kopio passistanne riittää. Passin kopio tulee ottaa sivulta jossa on valokuva, sivulta kaksi. Passin kopion tulisi olla keskellä sivua ja kooltaan 100%, eli luonnollisessa koossaan.
Kaikkien ryhmäviisumilla matkustavien on matkustettava samalla kuljetuksella (samassa junavaunussa, samalla bussilla). Kaikkien heidän on tultava ja lähdettävä maasta ja maahan samaan aikaan.
Mikäli henkilö jolla on turistiviisumi tulee sairaaksi eikä voi matkustaa Venäjälle muiden henkilöiden kanssa, muutkaan eivät voi tällöin mennä turistiviisumilla mikäli lähtijöitä olisi ollut viisi. Sillä minimi ryhmän koko on 5 henkilöä.Pääasiallinen ero ryhmä-ja yksilöllisen viisumin välillä on, että sinun ei tarvitse antaa meille passiasi, kopio siitä riittää.
Tärkeää. Mikäli seuraavan 12 kuukauden aikana ryhmäviisumin käytön jälkeen haluat tehdä monikertaviisumin, konsulaatti ei laske ryhmä matkaasi matkaksi, koska sinulla ei ole merkintää viisumista passissasi.
Lapsille on erilaiset viisuminhaku ohjeet;


Mikäli viisumia haetaan vanhemmalle ja alle 14 -vuoden lapselle, jolla on sama sukunimi kuin vanhemmalla joka hakee viisumia, tällöin meiden ei tarvitse liittää hakemukseen ylimääräisiä papereita.


Mikäli lapsi on alle 14 -vuotta ja hän matkustaa ilman vanhempiaan, hän tarvitsee hakemukseen passikopion vanhemmiltaan, joilla on sama sukunimi. Tämän lisäksi tarvitsemme valtakirjan heiltä matkaa varten.
Mikäli lapsi matkustaa vanhemman kanssa jolla on eri sukunimi, tällöin tarvitsemme maistraatista todistuksen, jotta varmistumme, että viisumin hakija on hänen vanhempansa. Tai vanhemman passista kopion, missä on sama sukunimi. Lisäksi tarvitsemme valtakirjan lapsen vanhemmilta.
Valtakirja esimerkki;
Hyvä Konsuli !Voitteko ystävällisesti tehdä viisumin pojalleni/tytölleni, etu- sukunimi ja lapsen syntymäaika. Hän matkustaa Venäjälle, päivämäärät.

Etu- sukunimi (vanhemman)AllekirjoitusPäivämäärä