Tarjoukset ja uutiset

Ekologisempi kaupunkiloma

Junamatka Pietariin on ympäristöystävällinen vaihtoehto lomamatkalle. Kolmessa ja puolessa tunnissa matkustat mukavasti Pietarin keskustaan. Junalipun hinnat alkaen 29 euroa riippuen päivästä ja paikkatilanteesta. Saat meiltä ajankohtaiset hinta- ja paikkatiedot. Muistathan että tarvitset viisumin matkustaessasi Venäjälle!

Pietarissa pelattavaan peliin on nyt saatavilla 10 euroa. Kerrothan pikaisesti, kuinka monta lippua haluat? Hoidamme varauksesi nopeasti, jotta saat haluamasi liput.

Uusi junayhteys niille, jotka tahtovat käydä Valamon Luostarissa ja palata samana päivänä Pietariin. Junamatka kestää 4-tuntia, esim.:

klo. 6.15-10.15 Pietari-Sortavala ja klo. 18.42-22.42 Sortavala- Pietari.

Hotellitarjoukset

Varaa matkasi vaikkapa viikonlopun reissu Venäjälle. Meidän asiakkaana saat edullisemmin hotelli majoituksen! Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, lue lisää

Halvat bussiliput

Te voisitte ostaa meiltä bussilippuja Sovauton busseihin. Lähdöt ovat joka päivä kello 12:00 Helsingistä Kampin linja-autoasemalta ja saapuminen Pietariin osoitteen Ploshad’ Chernyshevskogo, 11 (Hotelli ”Rossiya”) klo 19:30. Yhdensuunnan liput 18 euroa ja meno-paluu liput 36 euroa.
Sähköinen viisumi riittää matkalle.

Lue lisää

Allegro liput

Alkaen 4.10. Allegro- ja Tolstoi-junien liput voi ostaa nykyistä aikaisemmin. Jatkossa junaliput Venäjän-liikenteeseen ovat myynnissä aina aikaisintaan 90 vuorokautta ennen junan lähtöä (nykyisen 60 vrk:n sijaan), lue lisää.

Allegro junaliput ovat ajanjaksolla 1.9.2019- 22.12.2019 2. luokassa 29 euroa ja 1. luokassa 59 euroa mikäli ostat liput 14-60 päivää ennen matkaasi ja matka-ajankohtasi on perjantai-sunnuntai.

Tarjous ei ole voimassa 23.12.2019- 08.01.2020

Lue lisää

Tolstoi liput

Ennakkolipulla edullisesti Moskovaan

Mitä aiemmin ostat, sitä halvemmalla matkustat!

Hinnat ovat voimassa 1. lk ja 2. lk makuupaikoilla ja -hyteissä aikuisille ja lapsille. Ryhmille hinnat lasketaan normaalihinnoista. Lue lisää


Mitä tuliaisia voi tuoda Pietarista?

Moni kyselee mitä voi tuoda Pietarista tuliaisiksi.Täältä löytyy pari vinkkejä

lue lisää

Alennukset kanta-asiakkaille

Mikäli olette ostaneet kauttamme viisumin viimeisen
5 vuoden aikana, annamme teille ylimääräisen 5€
alennuksen kahden kerran tai yhden vuoden viisumista.
2 vuoden viisumista saatte tällöin 10€ alennuksen.