Ravintola Korchma Salo

Osoite: Liteiniy prospekt 36 Pietari
Ravintola Korchma Salo sijaitsee aivan Pietarin sydämessä yhden sen pääkaduista ,Liteyniy prospektin, korchma_salo_ravintola_pietarissa.jpgvarrella.  Korcma Salo on miellyttänyt Pietarin asukkaita jo kolmen vuoden ajan perinteisellä Ukrainanalaisella ruualla. Korchma on sisustettu perinteisen maalaistalon tyyliin, josta löytyy kolme huonetta: kotoinen olohuone, baari, jossa tunnelmaa luo puulämmitteinen liesi sekä viihtyisä patio johon mahtuvat isommatkin ryhmät. Torstai-, perjantai- ja lauantai-iltaisin ravintolassa esiintyy perinteistä Ukrainalaista musiikkia soittava yhtye. 


Alkupalaksi Korchma Salossa voit nauttia esimerkiksi vodkan kanssa erilaisia Ukrainalaisia pekonilajikkeita, voissa ja valkosipulissa paistettua leipäkrutonkeja, sinappia ja suolakurkkuja. Kehuttuja Ukrainalaisen keittiön erikoisuuksia ovat myös borssikeitot, joita "Korchma Salon" ruokalistalla on seitsemän erilaista. Listalta löytyy luonnollisesti myös kaikki muut Ukrainalaiset herkut kuten esimerkiksi Kiovan kana. 

Korchma Salo on myös suosittu lounasravintola ystävällisen ja sujuvan palvelun sekä hyvän ruokansa vuoksi. Iltaisin Ravintola "Salo" tarjoaa mutkattoman mutta herkullisen illan niille, jotka haluavat rentoutua ystävien kanssa rennossa ilmapiirissä ja niille jotka pitävät yksinkertaisesta ja herkullisesta ruoasta.
Korcha Salo on erityisen suosittu RussianExpertin ryhmien keskuudessa lounasravintolana, mutta myös iltaisin se tarjoaa kohtuuhintaisen, rennon ja viihtyisän vaihtoehdon slaavilaiseen illanviettoon kaikilla herkuilla!