top of page

Toimisto on auki

Ma - Pe

9.30-15.00

Osoite

Töölönkatu 7
Helsinki 00100

puh. 0458703450

matka@russianexpert.fi

Viisumiin Venäjälle tarvitsemme:

 

1. Passi

Passin tulee olla 6 kuukautta voimassa anotun viisumin päättymispäivästä. Passissa ei saa olla irronneita, tai auki revittyjä sivuja ja siinä on oltava kaksi viisumeille tarkoitettua vapaata sivua

 

 

2. Valokuva

Valokuvan tulee olla enintään 6 kk vanha virallinen värillinen passikuva. Valokuvan on oltava kokoa 3,5 x 4,5 cm. Konsulaatti myöntää Venäjän viisumin vain värivalokuvilla.

 

Huom! Kuvassa ei saa olla aurinkolaseja, eikä hattua, lakkia tai muuta päähinettä. Poikkeuksena ovat uskontoon tai etniseen taustaan liittyvät syyt. Kuvassa on katsottava suoraan kameraan ilman hymyä. Kuva on oltava valokuvapaperilla ja kuvan yläosaan pitää jäädä valkoista taustaa.Valokuvan voi liittää anomukseen liimalla tai klemmarila

 

3. Todistus matkavakuutuksesta viisumia varten kirjoitettuna, joka tulee pyytää omasta vakuutusyhtiöstä. Kopio kortista tai matkavakuutusasiakirjasta eivät käy todisteeksi hakemukseen. 

Viisumia voidaan hakea vain ajanjaksolle, joka on numeroina merkitty matkavakuutustodistukseen esim. 10.02.2022-9.02.2023.

4. Viisumihakemus, jonka voit tuntea toimistossamme

Viisumiin Venäjälle tarvitsemme

bottom of page